Børneudviklingstræner

image FC Skanderborg søger Børneudviklingstræner til drengene

Børneudviklingstræner - Drenge

FC Skanderborg, er licensklub med 1 ½ stjerne og pt rangeret som nummer 32 i Danmark. Vi har appetit på mere og tager endnu et skridt i udviklingen klubben og søger Børneudviklingstræner for U10- U11-U12 og U13 drenge.

Børneudviklingstrænerens opgave bliver, sammen med den sportslige ledelse, ungdomsudviklingstræneren, og børneudviklingstræneren for U6 til U9. at implementere og udvikle curriculum og fortsat øge trænerfagligheden i en dedikeret trænerstab.

Dermed får Børneudviklingstræneren også medansvar for klubbens udviklingsprogram, og skal være med til at tegne fremtiden for klubbens spillere fra de er 10 til de bliver 13 år.

Stillingen er en halvtids og vedkommende må derfor maximalt arbejde 70% et andet sted.

Børneudviklingstræneren har fx. følgende ansvarsområder:

• Kontaktperson ift. DBU vedrørende sportslige anliggender U10 – U13
  • Ansvarlig for at udarbejde træningsprogrammer til trænerne for U10 – U13 med af sæt i curriculum og primært fokus på teknisk træning
  • Implementering af curriculum og periodiseringsplan
  • Deltage og medvirke i intern efteruddannelse for U10 – U13 trænerne
  • Afvikle supervision/sparring og evaluering af U10 – U13 trænere med afsæt i eksisterende plan
  • Implementere Sideline i trænerens dagligdag
  • Sikre transition for U10 – U13 i samarbejde med ungdomsudviklingstræner og transitionstræner
  • Udvikle og afholde camps
  • Samarbejde med ungdomsudviklingstræneren for ældre årgange U14 – U15-U17, samt Head of Coaching
  • Du skal have lyst til at indgå et team af engagerede medarbejdere, der tør og vil udfordre hinanden i et fagligt stærkt miljø
  • Ansvar for at medvirke til udvikling af vores scoutingstrategi og samarbejde med andre klubber i kommunen U10-U13

Det vil være en fordel, at du minimum har en UEFA B-licens, en pædagogisk baggrund eller erfaring som fodboldspiller eller børnetræner.

Vil du være med til at rykke klubben det næste stykke, så send en motiveret ansøgning til sportschef Berni Petersen bp@fcskanderborg.dk

Tiltrædelse gerne 01.11.2020

Download jobbeskrivelse