Sportschef til pige/kvinde segmentet

Sportschef for Piger/Kvinder – FC Skanderborg

Kan du opbygge Jyllands bedste fodboldklub for piger?

Så er det måske dig vi er på udkig efter.

I FC Skanderborg har vi et klart mål om at styrke vores pigeafdeling, og dertil sørger vi en Sportschef, der kan stå i spidsen for denne opgave.

Vi har et godt fundament af spillere, trænere og en veletableret klub, der er en af regionens største klubber, og godt forankret i byen.

Vi vil gerne udvikle talent tilbud, men vores breddespillere er vores største aktiv. Vores nye Sportschef skal stå i spidsen for udviklingen af hele pigesegmentet i samarbejde med pigeudvalget i klubben, samt den sportslige ledelse på drengesiden.

Vi forventer

• At du er interesseret i, og har erfaring med pige/kvinde fodbold.
  • At du kan guide, motivere, hjælpe, inspirere, råde og vejlede vores trænere, der niveaumæssigt spænder bredt.
  • At du kan gå forrest og styrke det komplette tilbud i pigeafdelingen
  • At du kan styrke samarbejdet på tværs af klubben, samt med eksterne interessenter.
  • At du en gang imellem står for og/eller deltager i træningen af udvalgte hold, men at dette ikke er din primære funktion.

Vi tilbyder

• En unik og stor platform af spillere og trænere.
  • At arbejde med pigefodbold i en klub i stor udvikling
  • Løn, arbejdsvilkår og tidsforbrug forhandles individuelt

Der er rigtigt mange spændende muligheder og udviklingsopgaver i pigesegmentet, og vi ved at ikke alle opgaver kan løses på én gang. Derfor er vigtigt at arbejdet formes og prioriteres i tæt samarbejde med ledelsen, trænere, forældrene og ikke mindst spillerne.

Interesserede kan henvende sig til næstformand Michael W. Hansen, tlf. 2147 0995, mail: fcs11p@fcskanderborg.dk

---------------------------

Stillingen er genopslået - se opdateret nyhed herom: http://www.fcskanderborg.dk/nyheder/nyheder-og-information/klubnyt/fc-skanderborg-opgrader-i-pigeafdelingen-nyhed-opdateret/