Menu

FCS på Smukfest

FC Skanderborg indhenter et betydeligt tilskud til driften af klubben ved vores deltagelse i Smukfest - 2. weekend i august hvert år.

Men pengene kommer ikke af sig selv. Tilskuddet kommer dels gennem vores boder under festivalen og dels gennem oprydning efter festivalen, hvor Smukfest betaler et fast beløb pr. person, der møder op og hjælper til. Begge dele kræver med andre ord en masse frivillige hænder.

Vi opfordrer derfor alle spillere og forældre til at tage én vagt eller to i denne periode - det er en både sjov og hyggelig oplevelse - samtidig med man får set festivalen fra en helt anden vinkel.

Der udsendes mails, ligesom der vil være opslag her på hjemmesiden, når vi kommer tættere på august, hvor I kan melde jer til - og tag gerne en ven/svigermor eller nabo med unden armen; Jo flere, jo bedre!

Jo større et resultat, des flere tilskud til stævner, tøj etc. Hvor indtægter fra kontingenter ligger forholdsvist stabilt, er det hér, vi kan tjene de ekstra penge, der gør det muligt at gøre noget ekstra for børnene. 

Seneste nyheder

 • Klubnyt
  Talentfabrikken FC Skanderborg sprudler
 • Klubnyt
  FC Skanderborg vinder nedrykningskampen og bliver i Danmarksserien
 • Klubnyt
  Sommerbold 2017 - Masser af glade børn
 • Klubnyt
  Ny hjemmeside er nu live