Menu

Serie 4 rykket op

image
06. november 2017 kl. 15:43

Med imponerende 53 mål i 14 kampe stemplede serie 4 holdet, som er FC Skanderborg 2. senior hold, direkte ind i serie 3.

Holdet består af rigtig mange årgang 1998 drenge, som først er blevet senior spillere dette efterår. Mange af de andre spillere er fra årgang 1997 - Så et meget ungt og lovende hold, der rykker en række op.

Det er mange år siden FC Skanderborg har fejret en oprykning i senior-afdelingen, og det er håbet at denne begivenhed kan blive vendepunktet for FC Skanderborgs senior bold. Efter en turbulent tid, er der endelig kommet styr på tingene i Skanderborg og det kommer nu også til udtryk indenfor kridtstregerne.

Allan Madsen, holdet træner har med stor tålmodighed formet de unge drenge og gjort dem klar til det hårde fodbold liv i senior rækkerne. Når man står på linjen og har set 2. holdets kampe, er man ikke i tvivl om, at Allan har passion og indlevelse i kampene.

Det er målet at beholde alle spillere i klubben vinteren over så de er klar til at tørne ud i serie 3 til foråret.

Stor tak til alle omkring serie 4 holdet - Især tak til Klaus Rehnquist, som i mange år har bistået med hjælp til at skaffe spillere til weekendens kampe.