Menu

team.blue er ny hovedsponsor i FC Skanderborg

image
14. september 2020 kl. 21:51

Aftalen er et såkaldt platinium sponsorat, der betyder at team.blue er vores hovedsponsor for 2020 og 2021.

Der er tale om en forlængelse af tidligere sponsorater idet team.blue også tidligere har været hovedsponsor i klubben under virksomhedens tidligere navne Wannafind og Zitcom. team.blue har til huse i Højvangen og er en it hosting virksomhed med omkring 160 medarbejdere.

Sponsoratet er øget i omfang og kraftigt medvirkende til, at vores klub kan eksistere som både brede og eliteklub med attraktive tilbud til børn, unge og voksne af begge køn. Vi er derfor både stolte og taknemlige over, at team.blue støtter op om vores klub og mange medlemmer.

team blue har I deres sponsorat særligt lagt vægt på, at de gerne vil hjælpe med at skabe gode oplevelser og rammer for børn og unge i Skanderborg. Rammer der gør det muligt at udvikle venskaber, kompetencer og have det sjovt sammen for vores mange medlemmer i kommunens største forening.

Vil du ligesom team.blue også støtte FC Skanderborg og sammen med os gøre det muligt at udleve vores vision ”FC Skanderborg – mere end bare fodbold” så vil vi rigtig gerne i dialog med dig og du kan kontakte vores sponsorudvalg her.

 

Luk