Menu

Tidlig julegave: DBU støtter FC Skanderborgs U13-drenge

image
11. december 2017 kl. 22:33

FC Skanderborg sætter fokus på sundheden blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold. Det skal deltagelsen i et internationalt stævne i Holland med støtte fra DBU’s Ungdomsfond hjælpe med.


Fodboldklubbens U13 Drenge elitehold er blevet tildelt 10.000 kroner af DBU’s Ungdomsfond – pengene skal bruges til deltagelse i et internationalt stævne i Holland i påsken 2018.

Den flotte bevilling bliver modtaget med stor tak af årgangens cheftræner, Bo Pedersen:
- Vi er rigtig glade for at DBU på denne måde bakker op om det arbejde vi laver i klubben. Det bliver en stor oplevelse for drengene, at komme ud og spille til et stort internationalt stævne. Både rent fodboldmæssigt og socialt.

Foruden støtten fra DBU’s Ungdomsfond har spillerne også selv lagt en stor indsats i at finansiere turen. De seneste uger har truppen solgt skrabejulekalendere, der er udgivet af DBU til støtte for bl.a. Red Barnet. En del af overskuddet går til spillernes tur.


- Vores spillere har lagt en stor indsats i at sælge julekalenderne. Ikke overraskende gik der sport i det for spillerne. Og de har fået solgt rigtig mange kalendere i Skanderborg og omegn. Vi vil gerne takke alle dem, der har valgt at støtte os på den måde ved at købe en kalender af drengene. Og vi ønsker alle held og lykke med skraberiet, siger Bo Pedersen.

FC Skanderborg er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt, hvor specielt én tendens gør sig gældende i årets ansøgere.

”Årets ansøgere har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen og på den måde får et fællesskab, som er svært at forlade. Som noget nyt ser vi dog flere klubber end tidligere, som har fokus på aktiviteter på tværs af alder og køn,” fortæller Anne Porskær, administrator for DBU’s Ungdomsfond.


Om DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964:

Siden 1988 har DBU’s Ungdomsfond uddelt 8.066.000 kr. til mere end 750 forskellige klubber.
Der skal gå minimum fem år fra en støttetildeling, til klubben igen kan modtage støtte.

Læs mere på https://www.dbu.dk/klubservice/okonomi_og_fonde/dbus_ungdomsfond_af_18_maj_1964