Menu

U15 piger - Oprykning til Liga 1

image
31. oktober 2017 kl. 15:02

En imponerende sæson kronet med oprykning!


Det har i dette efterår været en fantastisk sæson for klubbens U15 piger.

For et par uger siden kunne 8-mands holdet lade sig hylde som ubesejrede kredsvindere. En titel som kom i hus flere runder før sidste kamp.


I denne weekend var det så 11-mandsholdet, som kronede en rigtig flot sæson med oprykning til den fornemste række for årgangen – Liga1!

11-mandsholdet havde, ligesom 8-mandsholdet, vundet sin kreds, men skulle ud i en altafgørende play-off kamp, mod en anden kredsvinder, BMK, for at sikre sig den endegyldige oprykning.


Kampen blev afviklet på neutral bane i Fårvang. Flot bane i øvrigt. Stormen Ingolf havde heldigvis lagt sig, men det skulle vise sig, at være et helt andet stormvejr som BMK rendte ind i. Kampen startede nervøst fra begges sider, men efter en lille halv times spil, lykkedes det FC Skanderborg pigerne at bringe sig foran.

En føring som holdt halvlegen ud. Anden halvleg startede igen en smule nervøst, men små ti minutter inde i anden halvleg kom det andet mål, og kort tid efter blev kampen lukket til 3-0. Så det var i sagens natur en flok glade, enorm stolte og lettede piger, som efter kampen i omklædningsrummet, sang sejrssangen af lungernes fulde kraft.


Nu venter en spændende sæson i Liga1 for pigerne. En stor mundfuld, men holdet har af flere omgange prøvet kræfter mod Liga1-hold, så nok er respekten stor, men det er troen på egne evner også!