Menu

U12 Piger (årgang 2011)

Opdateret: 8. Maj 2022

 

Træning - Forår 2022 - U11 Piger (Årgang 2011)

Vi træner Tirsdage og Torsdage.
Vestergade anlægget / Birkevej 28, kl. 17:00-18:30

Træningen består af bold- og kamptræning, der passer til pigernes alder og niveau. Det er vigtig, at vi har det sjovt til træning, og at pigerne på tværs af skolerne lærer hinanden at kende. Et vigtigt element i træningen, og når vi er til kamp, er også at pigerne føler at de lærer nyt og bliver bedre fodboldspillere. 

Vi er ca. 18-20 piger, der alle er fra årgang 2011, og som går på byens 3 skoler (MBS, NES, Real), samt nogle piger fra nabo byerne. 

Vi deltager desuden i stævner og DBU's turnering i løbet af sæsonen. Pigerne på U11 spiller både 8-bold og 5-bold. Indendørs spilles der med 4 spillere på banen på U11 årgangen. 

Niveau
Vi har piger på alle niveauer.
Nogle af vores spillere er lige startet til fodbold, nogle har spillet 1-2 år, og andre har spillet siden børnehaven. Træningen målrettes alle niveauer, og vi har flere hold tilmeldt, på forskellige niveauer, så alle kan komme til kamp på rette niveau.

Fodbold er sjovt, når man træner og spiller kamp med piger på samme niveau. 

Ekstra træning
FC Skanderborg har gennem sit samarbejde med AGF mulighed for at tilbyde ekstra træning (fredagstræning) til de piger, der ikke kan få nok af fodbold. Træningen, der tilbydes U11-U13 piger, foregår i AGF regi med piger fra andre samarbejdsklubber. Information om tid og sted foregår gennem KampKlar. 

Målmandstræning
I eget regi arrangerer FC Skanderborg målmandstræning for klubbens piger hvor klubbens målmandstrænere står for træning af piger, der ønsker at fokusere på målmandsposten. Træningen foregår sammen med piger fra andre årgange. 

Aktiviteter
Gennem året laver vi forskellige aktiviteter på holdet, der går lidt ud over fodbolden.

Forældre opbakning
Trænere og Holdleder på årgangen er alle forældre til nogle af pigerne, og andre forældre bidrager med støtte og opbakning til udvalgte arrangementer.

Nye spillere
Nye spillere er altid velkomne. Kontakt træner og holdleder Michael W. Hansen på 21470995, for at høre mere om at spille pigefodbold, eller skriv på fcs11p@fcskanderborg.dk.

Indmeldelse: http://www.fcskanderborg.dk/sider/valg-af-aargang-til-indmeldelse/ - Gå til U11 Piger (Årgang 2011)

Guide til nye og eksisterende medlemmer om aktiviteterne på holdet: http://www.fcskanderborg.dk/sider/info/nye-medlemmer-aargang-2011-piger/

Kontingent
Alle træningstilbud er inkluderet i kontingentet. 
Holdet har firma sponsorer, der hjælper med støtte til træningstøj. 

Vestergade anlægget - Kampprogram