Menu

Allan Dvinge til FC Skanderborg

image
13. november 2022 kl. 10:48

Vores førstehold i herresenior har igennem efterårssæsonen været igennem en spillemæssigt flot sæson, men hvor resultaterne desværre ikke er gået FC Skanderborgs vej. Vi har i den sportslige ledelse ønsket at tilføre yderligere en kompetence i trænerteamet, for at løfte kvaliteten i vores træningsmiljø. Samtidig er det vigtigt for os med kontinuitet og vedholdenhed i trænerstaben, spillestilen og den sportslige strategi. Derfor har vi indgået en 3-årig aftale med Allan Dvinge som cheftræner for herresenior førstehold. Vi tror på at Allan som A-licenstræner har den teoretiske baggrund til at kunne tilføre den ønskede kvalitet til vores træningsmiljø. Allan har de sidste fire år været cheftræner i Horsens Freja, som spiller i Jyllandsserien. Han har været træner i 2. division i to år i Odder. Derudover har Allan erfaring fra Vejle Boldklub, hvor han har været med til at opbygge deres ungdomsafdeling. Allan kender FC Skanderborg rigtig godt idet han var træner tilbage da de to Skanderborg klubber (SB & HI) fusionerede til det vi i dag kender som FC Skanderborg. Allan har i hans tid i FC Skanderborg arbejdet med klubbens ungdomslicens, hvorfor han har kompetencerne til at indgå i transitionen fra drenge ungdom til senior herre. Stort velkommen til Allan, som vi glæder os til at arbejde sammen med.

 

Den nuværende cheftræner Lars Færch har kontraktudløb til december 2022. For at bevare kulturen og kontinuiteten i forhold til spillerne har vi ønsket at bevare Lars Færch i klubben i en assisterende rolle. Lars Færch har trods vores ønske ikke ønsket at forlænge kontrakten, hvilket vi selvfølgelig respekterer. Vi ønsker at sige stort tak til Lars Færch for hans store indsats som både andet- og førsteholdstræner i de år, som han har været i klubben.

 

Klubbens nuværende andetholdstræner Abdinasir Kalif (Abdi) har ligeledes kontraktudløb til december 2022. Vi har forlænget kontrakten med Abdi, som efter hans retur til klubben har flyttet sig som træner. Abdi har således formået at rykke andetholdet fra serie 4 til serie 3. Stort tillykke til Abdi og klubben med oprykningen, og vi glæder os over at kunne fortsætte samarbejdet med Abdi.

 

På målmandsdelen har vi forlænget vores aftale med vores dygtige målmandstræner Reza Sadrifar. Reza kom til klubben i august, og har også tidligere været målmandstræner i vores klub. Reza har tidligere arbejdet sammen med Allan Dvinge i både Vejle Boldklub og Horsens Freja. Vi er sikre på, at Reza sammen med vores øvrige målmandstrænere kan være med til at skabe et kvalitativt godt miljø og en sund kultur i seniorsegmentet.

Sammenholdt med de øvrige tiltag vi har foretaget (og kommer til at foretage) i klubben på børne-, drengeungdom-, pigeungdom- og seniorsiden ser vi frem til den kommende sæson og de kommende år med optimisme.

 

/Seniorchef John Sylvester & Sportschef Jakob Thomsen

Luk