Menu

Talenttilbud for piger

image
03. juli 2022 kl. 10:19

Vil du udvikle dig som fodboldspiller og menneske? 

LUKKET FOR TILMELDING! Holdet er fyldt.

Så er der nu et tilbud til alle piger fra U12 til U15!

I FC Skanderborg prioriterer vi pigefodbolden højt. Vi er så heldige, at vi på alle årgange har selvstændige pigehold, hvor vi hver uge praktiserer vores værdier, som er Fællesskab, Udvikling, Glæde og Engagement. Men nogle piger kan ikke få nok fodbold og vil samtidig gerne fokusere mere på at udvikle sig som fodboldspiller. Er du sådan en pige, kan det være, at FC Skanderborgs nye talenttilbud til piger er noget for dig.

 

Vi har nemlig udviklet et tilbud til engagerede og dygtige fodboldpiger på U12-U15, som starter i august 2022. Tilbuddet er et ekstra-tilbud til din egen ugentlige holdtræning. Du vil i talenttræningen sammen med motiverede piger fra de andre årgange få et fællesskab, der har fokus på fodboldmæssig og personlig udvikling i sikre, sjove og trygge rammer på de baner, du allerede kender.

 

Du får med talenttilbuddet:

 

  • Minimum 4 gange ekstra fodboldtræning om måneden med de andre talent-piger og en fast kvalificeret talenttræner samt besøg af inspirerende gæstetrænere.

 

  • Personlig udviklingsplan i forhold til teknik, spilforståelse, fysik og mental-træning. Planen vil være baseret på erfaringer fra talenttræningen, samtaler med dig, samtaler med din normale træner samt feedback på dine kamppræstationer.

 

  • Løbetræning sammen med de andre talentpiger en gang om måneden samt udarbejdelse af individuelt løbeprogram. Løbetræningen slutter med deltagelse i et løb sammen med de andre talentpiger.

 

  • Adgang til klubbens fysiske træner med introduktion til alderssvarende fysisk træning.

 

  • Adgang til fitness-faciliteter på Fælleden.

 

  • Indendørs fodboldtræning i vinterperioden sammen med de andre talentpiger og deltagelse i indendørs turneringer med talentpigerne i dobbeltårgange.

 

  • Besøg og træning en gang per sæson med Kvindeliga-spillere fra AGF

 

  • Tur med de andre talentpiger til AGF-Kvindeliga-kamp på Ceres Park

 

  • Puma-hoodie/t-shirt med tryk: ’Talentpige – FC Skanderborg’

 

  • Sjovt og hyggeligt samvær med kendte og nye fodboldansigter fra forskellige årgange.

 

 

Talent-kontingent

Talenttilbuddet bygger på et ekstra talent-kontingent, som bliver på omkring 550,- per halvår.

 

Start på talenttræning

Den første samling og talenttræning vil finde sted mandag d. 15. august 2022 klokken 16.30 på Fælleden. Træningerne vil fortrinsvis finde sted på mandage og ikke ligge samme tid som din holdtræning, da talenttræningen er et ekstra tilbud til dig, der ikke kan få nok fodbold.

 

Vi koordinerer i kampklar

Når du har meldt dig til talenttræning vil samtlige talenttrænings-begivenheder dukke op i din KampKlar-app, så du har overblik og kan melde fra, hvis du ikke kan deltage i en begivenhed.

 

Forventninger til dig

Talenttræning er et ekstra-tilbud til dig, som gerne vil udvikle dig endnu mere inden for fodbold. Du skal derfor først og fremmest deltage aktivt og stabilt i dit eget holds træning, før du kan deltage i talenttræning. Det er ikke et krav, at du allerede er supergod, men du skal have en grundlæggende fodboldforståelse og teknik, der er aldersvarende. Vi stiller til gengæld krav til din motivation og træningsparathed. Til talenttræning er tempoet, intensiteten og koncentrationen høj, da det netop er nogle af de elementer, der skal udvikle dig yderligere. Så vi forventer, at du møder med godt humør til tiden, lytter efter hvad der bliver sagt, følger trænerens anvisninger og giver den fuld gas under hele træningen. Til gengæld lover vi så, at er træt og glad efter træning, og at vi har haft det sjovt og trygt undervejs.

 

Er du U16- eller seniorspiller?

Er du U16-spiller (eller senior-spiller) og interesseret i mere fodbold i et udviklingsorienteret miljø, laver vi et individuelt forløb. Kontakt Pigeudviklingstræner Peter Kennebo for dette.

 

Tilmelding og spørgsmål

Er du klar på at spille endnu mere fodbold, udvikle dig og få nye fodboldvenner, så meld dig til talenttilbuddet hos Pigeudviklingstræner Peter Kennebo på mobil: 21254803 eller mail: peter@kennebo.dk. Har du spørgsmål kan du også kontakte ham.

 

Vi glæder os til at se dig endnu mere på banerne..

Luk