Menu

U19 drenge spiller om JM

image
19. juni 2023 kl. 14:15

FC Skanderborgs U19 herretalenthold har haft en fantastisk sæson og slutter suverænt på førstepladsen i deres pulje. Resultaterne betyder, at U19-holdet i morgen, tirsdag den 20. juni kl. 19.00, skal spille om det jyske mesterskab mod Aalborg Freja i Aalborg.

Sidste sommer blev der udarbejdet en ny strategi for de unge U19-spillere, herunder et set-up fra FC Skanderborg, der skulle imødekomme den til tider svære overgang fra folkeskolen til ungdomsuddannelse. Det er erfaret, at fritid, fritidsjob, kammerater og studie ofte fylder ekstra meget for de unge mennesker. U19-spillerne i FC Skanderborg har det seneste år kunnet træne umiddelbart efter studiet (STX, HHX, HF eller lignende), og de har også afviklet hjemmekampe på hverdage. Disse tiltag har givet mere plads til ungdomslivet. Normalt er U19-holdet sammensat af to årgange, men i FC Skanderborg er det blevet besluttet, for at dyrke fællesskabet, at holde drengene i deres egen årgang så vidt muligt. U19-holdet består i år af spillere fra årgang 2005, hvilket betyder, at det er rene førsteårs U19-spillere.

Vi håber meget, at spillerne kan bygge videre på den flotte sæson og fortsætte deres positive udvikling, når de samles igen efter sommerferien. På den måde vil de være klar til at styrke og blive en del af FC Skanderborgs seniorafdeling om et år.

Luk