Menu

Festivaloprydning

image Om mandagen skal der ryddes op

Festivaloprydning på Vestergadeanlægget

Hej alle spillere og forældre.

For at vi kan komme til at træne efter en dejlig sommerferie og en veloverstået festival, mødes alle børne- og ungdomsspillere sammen med forældre til fælles træning (oprydning) på banerne på Vestergadeanlægget, Birkevej 28, mandag den 7/8 2023. Det er vigtigt, at alle møder op denne dag.

Der er ingen træning og kampe i klubben denne dag, heller ikke på ikke-berørte baner, da det er afgørende, at alle hjælper til med oprydningen.

Som tidligere år starter oprydningen fra kl. 15:00. Kom så hurtigt du kan og så længe, du har mulighed for. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få.

Husk: Hvis du ikke møder op, går det ud over dine medspillere på holdet og deres forældre.
Børn indtil U13 SKAL minimum have 1 forælder med (forældre må også gerne komme uden børn). Fra U14 BØR der være en forælder med.

* Vi har brug for et forberedelseshold, der kan komme fra kl. 13-16 og forberede oprydningen sammen med oprydningskoordinatorerne.

Tilmelding
Tilmelding foregår på Nemtilmeld: https://fcskanderborg.nemtilmeld.dk/94/

Praktiske informationer:
Henvend dig i teltet på P-pladsen, når du ankommer til Vestergadeanlægget. Her får du tildelt et område, hvor du skal starte oprydningen. Hjælp gerne til på et andet område, når dit eget område er færdigt.

Der vil være handsker, river og andet udstyr til rådighed. Husk arbejdstøj.
Der vil være lidt at spise og drikke ca. kl. 18:30. Føtex Skanderborg sponsorerer vand og frugt til de frivillige, ligesom FC Skanderborg vil servere lidt fra vores overskudslager af mad fra festivalboden.

Det er vigtigt, at vi går grundigt til værks, får det hele med, kommer i bund og således bliver ved, indtil vi er helt færdige.

Vær opmærksom på, at vi igen i år skal sortere affaldet i følgende bunker:
• Luftmadrasser
• Metal og dåser
• Telte (inkl. stænger)
• Øvrigt affald i affaldssækkeAffaldssækkene sættes ved kanten af oprydningsområdet. De øvrige affaldsbunker vil være skiltet på anlægget.

Der må ikke parkeres på P-pladsen foran klubhuset – eller indkørslen dertil. Dette område skal friholdes til de lastbiler, der løbende kører affald væk. Vestergadeanlægget kan ses på kortet her på siden.

FC Skanderborg
Rigtig god sommer til alle.
Med venlig hilsen
Thomas Krogh Mathiesen
Formand, FC Skanderborg

Luk