Menu

Vision og Mission

Vision

FC Skanderborg vil, med afsæt i fodbold, være det foretrukne foreningstilbud i lokalsamfundet og anerkendt for at rumme og udvikle det enkelte medlem på alle niveauer.

På breddedelen skal vi tilbyde udvikling og gode fodboldoplevelser for både piger og drenge. Vi skal stræbe efter at skabe et udviklende træningsmiljø ved at rekruttere og uddanne frivillige.

På talentdelen skal vi være det foretrukne valg for de talentspillere, som ikke er dygtige nok til at spille i elitemiljøerne i Horsens, Aarhus og Silkeborg. Vi skal stræbe efter at være det det foretrukne talenttilbud i forhold til de sammenlignelige fodboldklubber i Skanderborg Kommune.

 

Mission

Inden for foreningens sportslige og sociale rammer tilbyder FC Skanderborg et kreativt, udviklende og inspirerende miljø, hvor der er plads til alle.

FC Skanderborg vil give medlemmerne gode muligheder for at udvikle sociale relationer og livslange venskaber ved deltagelse i en forening og et fællesskab, hvortil alle bidrager.

Vi skal lave et fodboldtilbud til bredden med henblik på at tilbyde et socialt miljø, hvor man kan udvikle den enkelte spiller i trygge rammer. Vi skal lave fodboldtilbud til børn og unge i Skanderborg Kommune, hvor man oplever glæden ved at bevæge sig og glæden ved at spille fodbold.

På talentdelen skal vi være i god dialog med AGF, Horsens og Silkeborg og samarbejde om at udvikle de bedste spillere i FC Skanderborg. Vi skal tilstræbe at udvikle egne spillere således at 75% af spillerne på førsteholdene er egenudviklede spillere. Vi skal på talentholdene tilstræbe at spille i den næstbedste række i forhold til eliteklubberne i vores område. Vi har fokus på talent frem for elite. Vi skal lave fodboldtilbud til talentdelen med henblik på at udvikle den individuelle spiller.  

Vi skal på både bredde og talentdelen skabe et anerkendende miljø med fokus på at fastholde den enkelte spiller. Vi skal være klubben hvor man ser mennesket bag ved spilleren. Vi skal være klubben, der er mere end bare fodbold. Vi skal være en sammenhængende klub, hvor der er plads til bredde, talent, drenge og piger.

Luk