Menu

U12 Piger (årgang 2012)

Træning - Vinter 2023
Vi træner tirsdage og torsdage. Træningen foregår udendørs på Vestergadeanlægget om tirsdagen og indendørs i Gymnasiehallen om torsdagen.

Tirsdage kl. 17.30 - 19.00 (Vestergadeanlægget)
Torsdage kl. 18.30 - 19.30 (Gymnasiehallen)

Træningen består af bold- og kamptræning, der passer til pigernes alder og niveau. Det vigtigste er at vi har det sjovt til træning, og at pigerne på tværs af skolerne lærer hinanden at kende.

Stævner, turneringer og andre aktiviteter
Vi deltager i stævner og DBU's turnering i løbet af sæsonen. I vinterhalvåret deltager vi med to 8-mands hold i kunstgræsturneringen og to 4-mands hold i indendørsstævnerne, således at alle, der har lyst til det, kan komme ud og spille kampe i weekenderne. 

Vi har piger på alle niveauer. Nogle er lige startet, og andre har spillet siden børnehaven. Nogle kan slet ikke få nok af fodbold, og andre kommer for legen og det sociale samvær. 

Det er vigtigt for os, at der er plads til alle, og vi gør vores bedste for at skabe et godt fællesskab for pigerne. Derfor vil vi ligeledes invitere til andre aktiviteter i løbet af sæsonen. Aktiviteterne vil blive lagt op i DBU's app KampKlar, således at man kan tilmelde sig derigennem.

Holdet
Holdet består af ca. 20 friske piger fra forskellige skoler i Skanderborg og omegn. Derudover har vi et super engageret trænerteam bestående af forældre til spillerne samt et par unge, talentfulde assistenttrænere, som selv spiller fodbold i klubben.

Nye spillere
Nye spillere er altid velkomne. Kontakt Holdleder Maja Slott Madsen (25 37 46 34) for at høre mere om at spille pigefodbold. 

Indmeldelse: http://www.fcskanderborg.dk/sider/valg-af-aargang-til-indmeldelse/ - Gå til Piger (Årgang 2012)

 

 

 

Luk