Menu

En dag i Madboden

image Hvad laver man egentligt i Madboden?

Læs om opgaverne i Madboden hos FC Skanderborg under SmukFest - Mega hyggeligt!

Kl. 07.00

En morgen vagt i madboden starter kl. 07.00 og slutter omkring kl 11.00, hvor næste hold tager over.

Det første man går i gang med er at finde morgenmaden frem. Du skal en tur i kølevognen. Dagen før er der pakket en masse morgenmadsposer, som næsten er klar til at blive solgt – der mangler blot friskbagte rundstykker.

Samtidigt er der nogle, der gør ovnen klar, og så snart den er varm, så bages der rundstykker – der skal bages ret mange. Der skal også laves masser af kaffe klar.

Kl. 08.00

Når klokken bliver 08.00, så åbner Madboden og der plejer hurtigt at blive travlt.

Der er en række forskellige opgaver i madboden. Nogle laver maden og andre står og sælger maden. Det er voksne medhjælpere, der står ved kassen, da der bliver solgt alkohol

Undervejs skal der også bages kanel snegle, som er en af de meget populære ting på menuen. Der kommer virkeligt til at dufte af et rigtigt bageri i teltet.

Køleskabene skal løbende flydes op med varer fra kølevognen, og det kan være alt fra mælk, juice, sodavand, øl, shots og smør og ost til morgenmaden.

Kl. 10.00

Omkring kl. 10.00 skal sandwich produktionen startes op, så der er sandwich klar til frokost. Vi laver normalt 2-3 forskellige slags sandwich. Brødet skal varmes og ingredienserne skal gøres klar og puttes i sandwicherne. Kylling/Bacon er klart den mest populære variant. I år er vi i gang med at udvikle en luksus sandwich, så gæsterne får en rigtig lækker frokost.

En gang imellem skal en lille gruppe på rundtur og tømme skrallespande. Der skal jo være pænt til vores gæster.

Kl. 11.00

Kl. 11.00 er der vagtskifte - nogle fortsætter og tager 2 vagter - andre går hjem, når nye folk møder ind på vagt. 

Lidt før frokost begynder der at komme godt gang i salget af Slush Ice, især hvis det er varmt i vejret. Slush Ice’en er særlig populær hos dem, der har taget en flaske spiritus med på festival.

På de varme dage, så bliver der også solgt rigtigt mange isterninger.

Ca. kl. 14.30 skal der ryddes op og laves morgenmadsposer klar til dagen efter. Køleskabene skal fyldes op, og den dagsansvarlige skal bestille varer til næste dag.

Kl. 15.30 - Vagtskifte
Nu åbner salget af pølser mv. 

kl. 20.00
Omkring dette tidspunkt lukker vi salget af pølser og takker af for denne dag.

Og det er livet i Madboden på en helt u-almindelig festivalsdag. Det er sjovt, der er travlt og det er hyggeligt at mødes med andre folk fra FC Skanderborg og møde de mange festivalsgæster.

Tilmeld dig til én eller flere vagter i Madboden – det er sjovt at være med hele dagen fra morgen til eftermiddag: https://www.fcskanderborg.dk/smukfest/smukfest-2023/

Husk at 2 vagter giver en Søndagsbillet!

Luk