Menu

U13 Piger (årgang 2011)

Opdateret: 2. januar 2024

 

Træning - Vinter 2023/24 - U13 Piger (Årgang 2011)

Vi træner Tirsdage og Torsdage.

Tirsdage på Fælleden, kl. 17.30-19.00 (kunstgræs)
Torsdage på Fælleden, kl. 17.45-19.00 (kunstgræs)

Træningen består af bold- og kamptræning, der passer til pigernes alder og niveau. Det er vigtig, at vi har det sjovt til træning, og at pigerne på tværs af skolerne lærer hinanden at kende. Et vigtigt element i træningen, og når vi er til kamp, er også at pigerne føler at de lærer nyt og bliver bedre fodboldspillere. 

Vi er ca. +20 piger fra årgang 2011, og som går på byens 3 skoler (MBS, NES, Real), samt nogle piger fra nogle af nabo skolerne. 

Vi deltager desuden i stævner og DBU's turnering i løbet af sæsonen. Pigerne på U13 spiller 8-bold udendørs indtil efterårsferien, og herefter går vi i gang med 11-mands. Indendørs spilles der med 4 spillere på banen på U13 årgangen. 

Niveau 
Vi har piger på alle niveauer.
Nogle af vores spillere er lige startet til fodbold, nogle har spillet 1-2 år, og andre har spillet siden børnehaven. Træningen målrettes alle niveauer, og vi har flere hold tilmeldt, på forskellige niveauer, så alle kan komme til kamp på rette niveau.

Fra efteråret 2023 startede vi med at have et 1. hold og et 2. hold på årgangen. Man spiller på det hold, der passer spilleren bedst og som giver de bedste oplevelser. Vi tror på at man får de bedste oplevelser og den bedste udvikling ved at spille med og mod andre spillere på samme niveau. Der er spillere, der kan deltager på begge hold, og andre deltager kun på et af holdene. Deltagelse afhænger af engagement og især lyst til at spille fodbold. 

I vintersæsonen 2023/24 har vi tilmeldt et 8-mands hold i række C og et 11-mands hold i Liga 2, så der er turneringer hvor alle vores piger kan deltage.
Vi samarbejder med naboklubber om at stille fælles hold på rette niveaer for alle vores piger (mere om dette snarest).

Vi arrangerer også træningskampe på alle niveauerne til pigerne, så alle har muligheder for at prøve forskellige


Ekstra træning
FC Skanderborg har gennem sit samarbejde med AGF mulighed for at tilbyde ekstra træning (fredagstræning) til de piger, der ikke kan få nok af fodbold. Træningen, der tilbydes U11-U13 piger, foregår i AGF regi med piger fra andre samarbejdsklubber. Information om tid og sted foregår gennem KampKlar. 

Talent tilbud => FC Skanderborg
FC Skanderborg tilbyder talenttræning til de mest engagerede piger på U11-14 alle mandage i Skanderborg med egne trænere. 
Desuden kan U11 til U14 piger komme på AGFs talenthold (per årgang), såfremt de udtages hvert år inden efterårsferien. På talentholdet træner man fredage med de udtagede på fra AGFs samarbejdsklubber. Dette er et supplement til træningen hjemme i klubben. 

Målmandstræning
I eget regi arrangerer FC Skanderborg målmandstræning for klubbens piger hvor klubbens målmandstrænere står for træning af piger, der ønsker at fokusere på målmandsposten. Træningen foregår sammen med piger fra andre årgange. 

Aktiviteter
Gennem året laver vi forskellige aktiviteter på holdet, der går lidt ud over fodbolden.

Forældre opbakning
Trænere og Holdleder på årgangen er alle forældre til nogle af pigerne, og andre forældre bidrager med støtte og opbakning til udvalgte arrangementer.

Nye spillere
Nye spillere er altid velkomne. Kontakt træner og holdleder Michael W. Hansen på 21470995, for at høre mere om at spille pigefodbold, eller skriv på fcs11p@fcskanderborg.dk.

Indmeldelse: http://www.fcskanderborg.dk/sider/valg-af-aargang-til-indmeldelse/ - Gå til U13 Piger (Årgang 2011)

Guide til nye og eksisterende medlemmer om aktiviteterne på holdet: http://www.fcskanderborg.dk/sider/info/nye-medlemmer-aargang-2011-piger/

Facebook
Holdets facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/fcs2011piger
(kræver godkendelse)

Kontingent
Kontingent: se under https://www.fcskanderborg.dk/medlem/kontingentsatser/
Holdet har firma sponsorer, der hjælper holdet med støtte til træningstøj mv. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Holdsponsorer
Stor tak til vores holdsponsorer, der hjælper holdet med beklædning mm.

2024
Tempress - https://www.tempress.dk/
Kuntz Home

2023
Guldhammer Rådgivning - https://www.guldhammer.co/
Ingeniørhuset Aarhus - https://www.ihaa.dk/

 

 

 

Årskalender - FC Skanderborg - 2024

Luk