Menu

U13 Piger (årgang 2011)

Opdateret: 11. august 2023

 

Træning - Efterår 2023 - U13 Piger (Årgang 2011)

Vi træner Tirsdage og Torsdage.

Tirsdage på Fælleden, kl. 17:00-18:30 (kunstgræs)
Torsdage på Vestergade anlægget, kl. 17:00-18:30 (græs)

Træningen består af bold- og kamptræning, der passer til pigernes alder og niveau. Det er vigtig, at vi har det sjovt til træning, og at pigerne på tværs af skolerne lærer hinanden at kende. Et vigtigt element i træningen, og når vi er til kamp, er også at pigerne føler at de lærer nyt og bliver bedre fodboldspillere. 

Vi er ca. +20 piger fra årgang 2011, og som går på byens 3 skoler (MBS, NES, Real), samt nogle piger fra nogle af nabo skolerne. 

Vi deltager desuden i stævner og DBU's turnering i løbet af sæsonen. Pigerne på U13 spiller 8-bold udendørs indtil efterårsferien, og herefter går vi i gang med 11-mands. Indendørs spilles der med 4 spillere på banen på U13 årgangen. 

Niveau
Vi har piger på alle niveauer.
Nogle af vores spillere er lige startet til fodbold, nogle har spillet 1-2 år, og andre har spillet siden børnehaven. Træningen målrettes alle niveauer, og vi har flere hold tilmeldt, på forskellige niveauer, så alle kan komme til kamp på rette niveau.

I efteråret 2023 har vi tilmeldt i 8-mands hold i Liga 2, hvor alle vores piger kan deltage. Vi arrangerer også træningskampe på højt niveau til piger, og træningskampe for vores mindre øvede spillere. Derudover er vi tilmeldt DBUs pokalturnering for U13 piger.

Ekstra træning
FC Skanderborg har gennem sit samarbejde med AGF mulighed for at tilbyde ekstra træning (fredagstræning) til de piger, der ikke kan få nok af fodbold. Træningen, der tilbydes U11-U13 piger, foregår i AGF regi med piger fra andre samarbejdsklubber. Information om tid og sted foregår gennem KampKlar. 

Talent tilbud
FC Skanderborg tilbyder talenttræning til de mest engagerede piger på U11-14 alle mandage i Skanderborg med egne trænere. 
Desuden kan U11 til U14 piger komme på AGFs talenthold (per årgang), såfremt de udtages hvert år inden efterårsferien. På talentholdet træner man fredage med de udtagede på fra AGFs samarbejdsklubber. Dette er et supplement til træningen hjemme i klubben. 

Målmandstræning
I eget regi arrangerer FC Skanderborg målmandstræning for klubbens piger hvor klubbens målmandstrænere står for træning af piger, der ønsker at fokusere på målmandsposten. Træningen foregår sammen med piger fra andre årgange. 

Aktiviteter
Gennem året laver vi forskellige aktiviteter på holdet, der går lidt ud over fodbolden.

Forældre opbakning
Trænere og Holdleder på årgangen er alle forældre til nogle af pigerne, og andre forældre bidrager med støtte og opbakning til udvalgte arrangementer.

Nye spillere
Nye spillere er altid velkomne. Kontakt træner og holdleder Michael W. Hansen på 21470995, for at høre mere om at spille pigefodbold, eller skriv på fcs11p@fcskanderborg.dk.

Indmeldelse: http://www.fcskanderborg.dk/sider/valg-af-aargang-til-indmeldelse/ - Gå til U13 Piger (Årgang 2011)

Guide til nye og eksisterende medlemmer om aktiviteterne på holdet: http://www.fcskanderborg.dk/sider/info/nye-medlemmer-aargang-2011-piger/

Kontingent
Kontingent: se under https://www.fcskanderborg.dk/medlem/kontingentsatser/
Holdet har firma sponsorer, der hjælper holdet med støtte til træningstøj mv. 

Holdsponsorer
Guldhammer Rådgivning - https://www.guldhammer.co/
Ingeniørhuset Aarhus - https://www.ihaa.dk/

 

Vestergade anlægget - Kampprogram

 

 

 

 

Luk