Menu

Cheftræner til U20/U21 Hold i FC Skanderborg

image

FC Skanderborg seniorafdeling fokuserer på overgangen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Vi søger snarest muligt og senest til juli 2024 en dygtig træner til vores U20/U21-hold i FC Skanderborg.

 

Om Os:

I FC Skanderborg arbejder vi intensivt med at skabe en glidende overgang for vores talenter fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Fra juli 2024 vil omkring 25-30 dygtige U19-spillere rykke op i seniorafdelingen. Disse spillere har i flere år trænet hårdt med morgentræninger og eftermiddagstræninger for at balancere deres skole- og træningsforpligtelser. Vi har eftermiddagstræninger på vores U18 og U19 hold, der træner mandag og onsdag efter skole kl. 15.45-17.15.

 

Derudover arbejder vi aktivt med overgangen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold ved at tilbyde transitionstræning til serie 1 om torsdagen. For de spillere, der går på uddannelsesinstitutioner i Skanderborg, er der også mulighed for morgentræning tirsdag og torsdag, hvilket bringer dem op på 4-5 træningspas om ugen. Vi tror på, at det rette træningsmiljø med mange træningspas er afgørende for at udvikle vores spillere og forberede dem på overgangen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold.

 

Om Stillingen:

Vi søger en træner, der kan engagere sig i denne spændende udvikling. Du vil primært arbejde med disse dygtige unge spillere og samarbejde tæt med teamet omkring 1. holdet samt klubbens cheftræner, Allan Dvinge. Vores årgang 2005-spillere spiller i øjeblikket i U19 Liga 1 og ligger på en 4. plads med 11 point. Fem af disse unge talenter har allerede gjort deres debut på klubbens S1-hold i efteråret og har bevist, at de kan præstere på dette niveau.

 

Desuden spiller vores U17-hold i Liga 1 og indtager førstepladsen i puljen. Dette betyder, at i de kommende år forventer vi, at flere talentfulde spillere vil rykke op i seniorafdelingen.

 

Kvalifikationer:

- Vi leder efter en kompetent og energisk træner med mindst en B-licens og erfaring inden for ungdomsfodbold og/eller seniorfodbold.

- Du bør have evnen til at arbejde med unge spillere og hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder.

- Samarbejdsevner og engagement i spillerudvikling er afgørende.

 

Kontakt:

Har du lyst til at arbejde med vores U20/U21-hold i FC Skanderborg og skabe et godt træningsmiljø for vores talentfulde spillere? Kontakt senioransvarlig John Sylvester på 42 17 46 60, cheftræner Allan Dvinge på 23 31 64 97 eller sportschef Jakob Thomsen på 51 94 23 95.

 

FC Skanderborg ser frem til at byde dig velkommen i vores trænerteam og bidrage til spillerudviklingen i vores klub.

Luk